Romana romana
English english
Despre noi

Grupul de firme TERRAMOLD intelege prin implicare activa in comunitate, respectul fata de cetatean si fata de nevoile acestuia.Terramold sprijina initiativele, maximizandu-si eforturile de a fi cetatean si membru responsabil al unei societati globale.

 

Fundatia TERRAMOLD este o organizatie neguvernamentala infiintata in 2006 in scopul promovarii parteneriatului social pentru dezvoltarea si valorificarea capitalului uman, resursa strategica a dezvoltarii economice si sociale. Pentru identificarea misiunii asumate, Fundatia Terramold va identifica, elabora si implementa programe de dezvoltare in domeniul social. economic, educational, cultural si al protectiei mediului.

 

 Fundatia Terramold, prin scopul si obiectivele sale, raspunde cerintelor de dezvoltare prin imbunatatirea educatiei de orice nivel.

 

Fundatia Terramold este sustinuta din contributiile grupului de firme, din donatii, sponsorizari, programe finantate de organizatii si institutii internationale.

Parteneri:

  • Institutul National de Administratie Publica Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Timisoara;
  • Inspectoratul de Politie Judetean Iasi
  • Politia Comunitara Iasi
  • .

    Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact