Romana romana
English english
Prezentare Servicii Parteneri Noutati Contact
Cursuri de perfectionare
 

TERRAMOLD organizeaza cursuri de perfectionare pe urmatoarele domenii:

-  Managementul proiectelor
-  Management financiar
-  Managementul resurselor umane
-  Marketing. Planul de marketing. Organizarea activitatii de marketing
-  Managementul schimbarii. Managementul crizelor
-  Tehnici de vanzare
-  Lucrul in echipa
-  Managementul conflictelor
-  Tehnici de comunicare si relationare interpersonala
-  Managementul calitatii

-  Legislatia muncii

-  Notiuni fundamentale de igienaTERRAMOLD asigura formarea continua si perfectionarea pregatirii profesionale specializate pentru functionarii publici si personalul contractual din administratia publica.

La absolvirea cursurilor participantii pot obtine certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Soilidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Sanatatii, Ministerul Administratiei si Internelor Institutul National de Administratie, sau certificate de participare.
 

 

Prin programele de perfectionare continua urmarim realizarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, sprijinirea clientilor in indeplinirea propriilor obiective si sprijinirea angajatilor acestora in propria dezvoltare profesionala.

 

 

In functie de nevoile concrete ale agentilor economici, Terramold organizeaza cursuri de perfectionare in meseriile pentru care este acreditat: cursuri de perfectionare pentru ospatari, pentru bucatari, cursuri privind materialele si tehnicile moderne in constructii.

 

Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact