Romana romana
English english
Prezentare Servicii Parteneri Noutati Contact

Fonduri structurale

 

Terramold ofera consultanta si asistenta pentru accesarea si implementarea proiectelor, in cadrul programelor de finantare desfasurate prin Fondurile Structurale. Oferta completa de servicii de asistenta si finantare este prezentata mai jos:

Va oferim GRATUIT o evaluare a ideii Dvs. de proiect prin completarea urmatorului formular


Programul IMPACT

Terramold, in calitate de furnizor de consultanta agreat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, ofera consultanta gratuita pentru accesarea programului de finantare IMPACT. citeste
Programe PHARE

Strategia de dezvoltare ca furnizor de formare este centrata pe satisfactia clientului. Astfel, pentru a raspunde nevoilor specifice de instruire ale clientilor nostri, TERRAMOLD si-a propus sa infiinteze centre de formare specializate care sa ofere cursuri dedicate - actiuni personalizate de instruire, pregatite la cele mai inalte standarde profesionale, adecvate specificului organizatiei si furnizate in conditii de maxima flexibilitate.

In decembrie 2006, am demarat infiintarea a doua centre de formare pilot, unul pentru sectorul contructiilor civile (Centrul Regional de Formare Profesionala Continua, Evaluare si Certificare in Activitatea de Constructii) si unul pentru industria pielarie-incaltaminte (Centrul Regional de Formare Profesionala Continua pentru Industria Pielarie-Incaltaminte). Pentru primul an de functionare, cele doua centre beneficiaza de sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul Phare 2004 “Promovarea capitalului uman”. La absolvirea cursurilor, in baza unor testari de evaluare a cunostintelor, participantii vor primi Certificate de participare sau Certificate de calificare. Certificatele de calificare sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Centrul Regional de Formare Profesionala Continua, Evaluare si Certificare in Activitatea de Constructii a avut ca obiective pentru 2007 furnizarea de cursuri de calificare si perfectionare pentru anagajatii firmelor de profil din Iasi. In functie de nevoile firmelor, 75 de angajati au fost calificati (dulgher – tamplar - parchetar, electrician constructor, fierar - betonist, montator pereti si plafoane din ghips carton, montator prefabricate, mozaicar – faiantar, zidar - pietrar - tencuitor, zugrav - ipsosar - tapetar – vopsitor), 70 de angajati vor fi evaluati pentru certificarea competentelor profesionale, 30 de ingineri si 30 de manageri au participat la cursuri de perfectionare.

 

Centrul Regional de Formare Profesionala Continua pentru Industria Pielarie-Incaltaminte a oferit in 2007 cursuri de perfectionare pentru angajatii SC Angela International SRL Iasi. 50 de angajati din sectorul productiv al firmei vor beneficia de instruire in vederea imbunatatirii competentelor profesionale. 9 manageri din top si middle management au fost instruiti in management financiar, marketing, managementul calitatii, managementul resurselor umane si legislatia specifica. 5 angajati din departamentul proiectare au dobandit competentele profesionale necesare utilizarii calculatorului in proiectarea incaltamintei.

Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact