Romana romana
English english
Prezentare Servicii Parteneri Noutati Contact
 

TERRAMOLD a fost fondata in 2005 cu misiunea de a atinge excelenta si de a obtine recunoasterea pe piata internationala a serviciilor de consultanta pentru afaceri, formare profesionala continua, consiliere si mediere a muncii. In prezent, avem experienta a peste 50 de proiecte de investitii publice si private in diferite domenii de activitate: industrie, cercetare si dezvoltare, turism, dezvoltare locala, agricultura, etc.


TERRAMOLD are o echipa de consultanti cu experienta relevanta in probleme legate de identificarea surselor de finantare nerambursabila, elaborarea si managementul proiectelor finantate prin aceste programe de finantare (IMPACT, PHARE, Fonduri Structurale, Leonardo da Vinci, FP7, PNCD II, etc.). Expertiza consultantilor Terramold se extinde si asupra altor domenii cum ar fi: analiza financiar-economica, achizitii publice, programe si strategii de dezvoltare.

 

Terramold este furnizor de servicii de consultanta agreat de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica pentru acordarea de consultanta beneficiarilor programului IMPACT.

 

TERRAMOLD este furnizor de formare profesionala acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Dezvoltam si implementam cu success programe de formarea profesionala continua si dezvoltarea resurselor umane: cursuri de perfectionare in domeniul managementului organizational, cursuri de perfectionare si cursuri de calificare in domeniile constructii civile, comert si industria ospitaliera.

 

TERRAMOLD este acreditata de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Iasi sa furnizeze servicii de mediere si servicii de informare si consiliere profesionala.

 

TERRAMOLD isi desfasoara activitatea intr-un sediu modern utilat, in concordanta cu cerintele activitatii de consultanta si instruire (birouri, 3 sali de curs cu o capacitate de 90 de persoane, PC-uri, laptop-uri, videoproiector, flipchart, whiteboard, sistem sonorizare).

Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact