Romana romana
English english
Prezentare Servicii Parteneri Noutati Contact
Formare continua
 

TERRAMOLD organizeaza programe de formarea profesionala continua si dezvoltarea resurselor umane.

 

Pregatirea teoretica si experienta practica a specialistilor nostri permite aplicarea unor solutii optime pentru dezvoltarea personala si profesionala a resurselor umane, adaptate la cerintele de formare ale fiecarei organizatii. Programele noastre de formare folosesc o metodologie de lucru bazata pe interactivitate, cu exemple reale si tehnici moderne de comunicare, asigurand astfel un program de studiu centrat pe maximizarea rezultatelor, atat in sensul indeplinirii obiectivelor institutionale, cat si a celor individuale.

 

 

 

Oferta de cursuri:
-   cursuri de calificare
-   cursuri de initiere/ perfectionare/specializare
-   certificare competente


De ce veti alege Terramold ?
- Oferim clientilor nostri o pregatire diferentiata in functie de nivelul cursantilor (incepator/avansat) si cerintele de formare ale organizatiei.
- Folosim o metodologie de lucru bazata pe interactivitate, cu exemple reale si tehnici moderne de comunicare, asigurand astfel un program de studiu centrat pe maximizarea rezultatelor, atat in sensul indeplinirii obiectivelor institutionale, cat si a celor individuale.
-  Raspundem nevoilor specifice de instruire ale clientilor nostri, prin cursuri dedicate - actiuni personalizate de instruire, pregatite la cele mai inalte standarde profesionale, adecvate specificului organizatiei si furnizate in conditii de maxima flexibilitate.
-la absolvirea cursurilor, in baza unei testari de evaluare a cunostintelor, participantii primesc: certificate de participare, certificate de absolvire sau certificate de calificare;
-certificatelede absolvire sau calificare sunt insotite de suplimentul descriptiv pentru competentele dobandite si sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
 
Noutati
 

TERRAMOLD a infiintat DOUA CENTRE DE FORMARE SPECIALIZATE:

 

-  Centrul Regional de Formare Profesionala Continua, Evaluare si Certificare in Activitatea de Constructii are ca obiective pentru 2007 furnizarea de cursuri de calificare si perfectionare pentru anagajatii firmelor de profil din Iasi...

 
-  Centrul Regional de Formare Profesionala Continua pentru Industria Pielarie-Incaltaminte va oferi, in 2007, cursuri de perfectionare pentru angajatii SC Angela International SRL Iasi...
citeste


Cabinet Individual de Psihologie Teodorescu Alina Diana (COD 1IS0163)

  

Succesul unei organizatii si dezvoltarea organizationala, succesul in cariera si dezvoltarea personala depind  tot mai mult de o serie de servicii psihologice profesioniste.

Servicii oferite:

    -Servicii de evaluare, consultanta in domeniul psihologiei muncii si management organizational:

  • Evaluarea si testarea psihologica a personalului;
  • Recrutare si selectie profesionala;
  • Diagnoza  si management  organizational;
  • Dezvoltarea  si optimizarea organizatiilor.

    -Servicii de evaluare, consiliere educationala  si orientare  in cariera;
    - Servicii de consiliere si psihoterapie.

  

Contact: Cabinet Individual de Psihologie Teodorescu Alina Diana

               str. Closca nr. 10

               tel /fax :0232/ 406087,0740495692

 

Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact