Romana romana
English english
Prezentare Servicii Portofoliu Noutati Contact
Misiunea companiei
Confirmarea calitatii in activitatea de constructii; contributie directa la cresterea nivelului de trai; modernizarea si dezvoltarea gradului de civilizatie urbana si rurala.

Societatea are ca obiect principal de activitate constructiile de cladiri si de geniu civil.
Este o societate cu capital privat care promoveaza solutii moderne in domeniul constructiilor civile si industriale, avand ca parteneri firme puternice din domeniu.


Oferim o paleta larga de servicii, atat in domeniul constructiilor cat si in domeniul imobiliar: proiectam si executam lucrari de constructii montaj, constructii de locuinte, amenajari de sedii, consolidari, restaurari si modernizari, finisaje interioare si exterioare, retele edilitare si orice tip de prestari specifice in constructii.
Ascensiunea firmei a fost una rapida (fondata in anul 2002), facandu-se cunoscuta in toata zona Moldovei.
Firma de top, ocupand mereu unul din primele trei locuri in clasamentele realizate de Camera de Comert si Industrie Iasi, de Agentia pentru Dezvoltare Regionala, Centrul Euro-Info Nord-Est Romania si Departamentul Guvernului Britanic pentru Dezvoltare Internationala, precum si de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, s-a facut remarcata atat la nivel judetean cat si national.
Calitatea exceptionala a lucrarilor, promptitudinea si seriozitatea fiind cartea noastra de vizita va asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre!
Compania Anului - Terramold Invest -
Locul 1 in ierarhia firmelor iesene -
Topul National al Firmelor 2005
Argumente
5 ani de activitate prospera in domeniul constructiilor;
intregul ciclu de lucrari, de la elaborarea proiectului pana la punerea in functiune a obiectivului;
utilizarea tehnologiilor si materialelor de constructie moderne;
baze de productie proprii pentru producerea si depozitarea materialelor de constructii
parcul de utilaje si tehnica pentru constructii
politica flexibila a preturilor cu luarea in considerare a obiectivelor si posibilitatilor financiare ale beneficiarului

Prima pagina Despre noi Domenii de activitate Contact